Karaman’ın Valide Sultan Mahallesi 1. İstasyon Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil evin ikinci katında, yalnız yaşayan 88 yaşındaki Nejla Duran'ın cansız bedeni bulundu.

En Az 3 Gün İçinde Cesedin çürüyüp, kokmaya başlayacağı tıbben genel geçer bir sonuç olarak ele alındığında 3 gündür yokluğu dahi hissedilmeyen, nasıl olduğu merak edilmeyen, yalnız ve yaşlı olduğu bilinmesine rağmen hiç bir şekilde akıllara bile gelmeyen yaşlı kadının vefatı evinden çıkan kötü kokuarın ihbar edilmesi sayensinde öğrenildi.

KAPI KOMŞUSUNUN CESEDİ KOKMADAN HABERİ OLMAYAN BİR ŞEHİR, BİR TOPLUM DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ? BÖYLE BİR ŞEHİRDE YAŞANILABİLİR Mİ?

Bu umursamazlık karşısında insanlığını sorgulayan kimsenin olmayacağı mâlım olan  Karaman ilinde İnsanlığın aslında çoktan öldüğü bir kez daha görülmüş oldu.

KAPIMIZ AÇIKTIR GİRENE; LOKMAMIZ HELÂLDİR YİYENE  BOŞ BİR SLOGAN MIDIR?

Son 20 yılda Karaman ilinin Türkiye ve Dünyada hangi olaylarla ve nasıl anıldığı hatırlandığı vakit; neandertal yaşam formından,insana geçiş serüvenini, edep ve erdem bakımından tamamlamasına olanak bulunmayan Karaman ilinde hayat sürmekte olan derme çatma, anomik yapının yaratılmışlarında insani hasletler bakımından hiç bir ilerleme kaydedilemeyeceğine dair kaygının günden güne yükseldiği duyarlı ve erdemli vatandaşlarca üst perdeden dile gitirilmekte.

AHLAK VE VİCDAN NEREDE; KOMŞUSU AÇ YATARKEN, TOK YATAN BİZDEN MİDİR? HAKİKATEN BİZ KİMİZ,NEYİZNE DEĞİLİZ !?

Mahalle sakinlerinden bir vatandaş, evden yayılan kötü kokular nedeniyle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açarak içeri girdiklerinde Duran'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin gözlemleri doğrultusunda, yaşlı kadının birkaç gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk incelemelerde Nejla Duran'ın kalp krizi geçirerek ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak kesin ölüm nedeni, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Kocasinan’da vatandaşlara sevgi dolu yardım eli Kocasinan’da vatandaşlara sevgi dolu yardım eli

Picture background

Editör: Cüneyt Diler